top of page

Over mij

Petra (socials) (1 van 2).jpg

Mijn naam is Petra van Beek en ben 42 jaar jong, gelukkig getrouwd en heb twee heerlijke kinderen. 

Ik ben een echte beelddenker met een voorliefde voor fotografie. Ongeveer 15 jaar geleden kocht ik mijn eerste Nikon spiegelreflexcamera en volgde een aantal cursussen. Met enthousiasme ben ik gaan fotograferen maar ik kwam niet veel verder dan de hond, mijn gezin en de mensen om me heen. Ik zocht een creatieve uitdaging en was nieuwsgierig naar alle facetten die fotografie kent.

In 2017 ben ik gestart met de Basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Boxtel. Nadat ik deze opleiding succesvol had afgerond, wist ik het zeker; hier word ik blij van! En heb me direct aangemeld voor de Vakopleiding Fotografie (ook aan de Fotovakschool). Inmiddels heb ik deze opleiding in 2020 succesvol afgerond!

 

Creativiteit en emotie vertalen in beelden, fotografisch uitgedaagd worden en heerlijk experimenteren met techniek, licht, compositie en styling. Daar geniet ik van!

Ik vind eigenlijk alles heerlijk om te fotograferen al wordt het mij steeds duidelijker wie ik ben als fotograaf. Mensen, met name kinderen, in hun kracht zetten; puur en ongedwongen, authentiek en mooi zoals ze zijn, daar krijg ik energie en voldoening van!

Je kinderen als kunst aan de muur; een moment van verstilling, een prachtige herinnering waar je elke dag van geniet, waarmee je het ouderschap viert! 

Terug in de tijd kunnen we niet, maar de tijd even stilzetten wel. Bijzonder om dit te mogen doen. Dit bewustzijn drijft me om elke keer weer te gaan voor het mooiste eindresultaat.

Wil jij ook een waardevol moment vastleggen dat je helpt herinneren aan wat écht belangrijk is in het leven?

Ik hoor graag van je!

Liefs Petra

Bedankt voor je berichtje! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page