top of page

2-in-1 foto

Een unieke weergave van twee mensen. 

 

Hoe bijzonder is het als twee broers of zussen, een broer en zus of ouders en kinderen in één foto samenkomen! Pas dan zie je de verwonderlijke gelijkenissen waar je naar blijft kijken. Want familiebanden blijf je zien, dat bewijzen deze bijzondere portretten. Een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook je ouders of opa en/of oma zul je hier heel blij mee maken.  

Mijn werkwijze
De foto's maak ik bij mij thuis in Mierlo, in mijn studio op zolder. Ik maak meerdere foto's zodat ik bij het samenstellen de twee best matchende foto's kan uitkiezen. Jullie mogen beide een zwart en identiek kledingstuk aantrekken. Dit kan een simpel zwart t-shirt zijn met ronde of v-hals maar het mag ook een zwart truitje of een blouse zijn. Net wat jullie leuk vinden! 

Een 2-in-1 portret kan worden gemaakt vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar. Het kindje moet namelijk zelfstandig kunnen zitten en recht in de camera kunnen kijken. Ik heb al wat kindjes voorbij zien komen en heb alle geduld om er het maximale uit te halen. Een 2-in-1 shoot duurt gemiddeld 30 minuten in totaal. De tijd zit hem vooral in de nabewerking. 

De mooiste beelden worden door mij uitgekozen en subtiel en perfect bewerkt tot een mooi 2-in-1 portret. Ik zorg voor een mooie huidbewerking waarbij ik tijdelijke onzuiverheden retoucheer. Het nabewerken probeer ik altijd zo snel mogelijk na de shoot te doen maar uiterlijk binnen 2 weken krijg je van mij het definitieve fotobestand. Het fotobestand wordt in hoge resolutie naar je verzonden via Wetransfer. Het tarief voor 1 digitaal samengesteld portret bedraagt € 159,00. Tegen een meerprijs kun je ook extra personen aan de shoot toevoegen en meerdere 2-in-1 portretten laten maken.

 

Eye-catcher in huis!


De foto komt super mooi tot zijn recht aan de muur op plexiglas. Je kunt de foto op plexiglas bij mij bestellen zodat je zeker weet dat de afdruk van goede kwaliteit is en een prachtige kleurweergave heeft. 

bottom of page