top of page

TFP Samenwerking

Superleuk dat we samen een fotoshoot gaan doen op TFP (Time for Photos/Portfolio) basis. Ik kijk er naar uit! Stilstand is achteruitgang, daarom blijf ik me ontwikkelen. Soms wil ik een andere techniek uitproberen of een nieuwe stijl maar het kan ook zijn dat creativiteit opborrelt en ik mijn inspiratie om wil zetten in beeld. En soms werk ik aan een serie of project. 

Ik geef vooral altijd mijn motivatie bij je aan. 

Mijn adres is Velduil 20 in Mierlo, waar ik mijn zolder heb omgetoverd tot fotostudio.

Ik vind het fijn als meiden (t/m 16 jaar) zonder make-up komen en met schoongewassen haar. 

Ik wil je vragen om zelf een aantal kledingstukken mee te nemen waarvan je denkt dat het bij mijn stijl past. Geen wit, opdrukken, drukke prints & kleuren. Zachte vloeiende stoffen, die het lichaam goed omhullen werken goed. Effe basiskleuren of diepe tonen ook. 

 

Hieronder vind je het contract. Ik wil je vragen om het digitaal in te vullen voorafgaand aan de fotoshoot. 

PVB07621.jpg

Om teleurstelling of verwarring te voorkomen, wil ik een paar belangrijke puntjes aanstippen:

- De vergoeding die ik voor deze TFP-samenwerking aanbied zijn tenminste 2 portretten in lage resolutie (enkel voor webgebruik), met klein watermerk bedoeld voor het digitale portfolio van het kindmodel en die van mij. 

- Wil je graag een print resolutiebestand van het geleverde 'web-portret', om zelf uit te printen, dan is dat mogelijk deze aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief van €25,- per portret. 

- Ik werk voor kwaliteit, niet kwantiteit. Ik vraag jullie mij te vertrouwen dat ik het beste portfolio-portret van de fotoshoot kies om na te bewerken. Mocht het zo zijn er nog een 3e sterk portret bij zit, dan ontvangen jullie deze uiteraard ook in lage resolutie.

- Gezien de lange tijd die in een nabewerking zit, kan ik geen extra portretten leveren. Ik geef ook geen inzage in de overige niet geselecteerde en onbewerkte foto's. 

- Ik werk graag in rust in de studio, om zo een goed mogelijke connectie met het model te krijgen. Mijn studio is ook niet zo groot dus ik wil vragen om geen 'extra' mensen mee te nemen. Vaak werkt het zelfs het beste (vooral bij oudere kinderen), wanneer er geen ouders bij de shoot aanwezig zijn, maar uiteraard mag dat wel.

Ik kijk ontzettend uit naar onze fotoshoot! We gaan er samen iets moois van maken!

bottom of page